Uitnodiging 2018 European Studebaker Meet

Uitnodiging 2018 European Studebaker Meet

Download Uitnodiging EuroMeet 2018

 

De Studebakerklubben Sweden verwelkomt u graag in Kungälv en Hotel Fars Hatt

6 – 10 juni 2018.

VOORLOPIG PROGRAMMA

Woensdag 6 juni

Aankomst in Hotel Fars Hatt in Kungälv, ten noorden van Göteborg. Maaltijden zijn deze dag niet inbegrepen.

Om 20:00 uur bieden we een welkomstdrankje aan en geven u informatie over het programma van de meeting

Donderdag 7 juni

“Kofferbak verkoop markt” en ontmoeting met elkaar tussen de auto’s. Hierna rijden we naar Koön en het Marstrands Havshotell waar we de lunch gebruiken en koffie drinken. Het eten en water zijn inbegrepen, andere drankjes zullen zelf moeten worden afgerekend. Hierna nemen we de passagiersveerboot naar Marstrand voor een stadsrondleiding. Aansluitend is er gelegenheid om Carlstens Fort te bezoeken of over het eiland te slenteren. In de middag en avond is er gelegenheid om andere klassieke auto’s te bewonderen onder het Bohus Fort. Het diner is niet inbegrepen.

Vrijdag 8 juni

We laten de auto’s bij het hotel en nemen de bus naar het op Hisingen gelegen Volvo Museum waar we een rondleiding krijgen. Hierna brengt de bus ons naar het centrum van Göteborg waar we wat rond kunnen kijken. De lunch is niet inbegrepen.

We eindigen de dag met een Paddan boottocht in de grachten en kanalen voor dat de bus ons weer terugbrengt naar het hotel. Terug in het hotel wordt ons een aperitief aangeboden waarna we kunnen genieten van een heerlijk barbecue buffet. De drankjes zijn niet inbegrepen. Tijdens het diner worden er loten verkocht. Aangezien honden op deze dagtocht niet mee kunnen wordt er tegen betaling voor een hondenoppas gezorgd.

 

Zaterdag  9 juni

Een rondrit over de secundaire wegen naar de brug naar Tjörn. Nadat we vanuit onze auto’s hebben genoten van de natuur stoppen we bij de Stenungsbaden Yacht Club. Hier gebruiken we de lunch en nodigen we het publiek uit om onze prachtige auto’s te bezichtigen.

De terugreis kan individueel of in groepsverband worden gereden. Terug in het hotel houdt de Studebakerklubben Sweden haar jaarvergadering waarna de dag wordt besloten met een glas mousserende wijn en een driegangendiner waarbij twee glazen wijn of bier worden geserveerd.

Zondag 10 juni

Na het ontbijt checken we uit, zwaaien we onze oude en nieuwe vrienden uit en vertrekken naar huis.

Aanmeldingsprijs: Volwassenen: 2025 SEK (circa €210)  Kinderen 0-6 jaar: 635 SEK (circa €65)  Kinderen 6-12 jaar: 1340 SEK (circa €140)


LOGIES

Hotel Fars Hatt

Het hotel dient u zelf te boeken op hun website  en om de korting te krijgen moet u het hotel contacten via e-mail: info@farshatt.se of bel +46 303–10970 . Geef “STUDE” als code wanneer u boekt om de groepskorting te krijgen.

Check-in vanaf 13:00.

Prijs per nacht inclusief ontbijt:

Tweepersoonskamer 1190 SEK (circa €125)

Eenpersoonskamer 900 SEK (circa €92)

Er zijn maar een paar kamers waar huisdieren zijn toegestaan dus boek bijtijds als u daar behoefte aan heeft.

Kongelf Guesthouse and Camping (500 m van Hotel Fars Hatt)

U dient het guesthouse zelf te boeken via hun website of bel +46 303–18900.

 

Nordiska Folkhögskolan Bed and Breakfast (3 km van Hotel Fars Hatt)

U dient de B&B zelf te boeken via https://www.booking.com (zoek op Nordiska Folkhögskolan Bed and Breakfast) of bel +46 303–206200.

LET OP:

Woensdag 6 juni is Zwedens Nationale Dag, die in Kungälv gevierd zal worden bij het Bohus Fort. Dit betekent dat er veel verkeer op de wegen om het hotel zal zijn. Wees dus voorzichtig.

Als u dat leuk vindt kunt u komen in kleding passend bij de tijd van uw auto – very nice!

Zorg voor kleding die bij het weer past. De activiteiten zijn vooral buiten dus houd rekening met regen.

Als u om wat voor reden dan ook niet de hele bijeenkomst kan bezoeken, neem dat contact op met Agneta or Jan (zie hieronder).

MELDT U niet later dan 31 maart 2018 online aan op www.studebakerklubben.se of per telefoon bij Agneta or Jan (zie hieronder).

BETALING niet later dan 27 April 2018 bij

Bank: ICA Banken

Account owner: Jan Wikström

IBAN: SE8192700000092726890180

SWIFT/BIC: IBCASES1

Vergeet niet bij uw betaling uw voor- en achternaam te vermelden.

U bent van harte welkom!

Kontakt informatie:

Jan Wikström          Tel: +46 705–725315          email: jwikstro@hotmail.com

Agneta Engström    Tel: +46 730–382926          email: agneta_engstrom@yahoo.se