PACKARD LIEFHEBBERS

PACKARD LIEFHEBBERS

Geachte Packard-Owner,

Pas sinds twee jaar ben ik zelf besmet met het Packard virus en lid geworden van de Packard-Studebaker Club. Daar vond ik hele aardige enthousiaste oldtimerliefhebbers, maar toch mis ik daar ook iets. Veel Packards! Packard is daar helaas heel mager vertegenwoordigd en Studebaker voert de boventoon. Natuurlijk hebben die twee merken vanuit de geschiedenis iets met elkaar, maar elk merk heeft toch zijn eigen liefhebbers. Ook internationale contacten pleiten voor een eigen Packard-uitstraling. Wat een goede band met Studebaker natuurlijk niet in de weg hoeft te staan.

En als je dan adressen gaat verzamelen, zie je dat er wel 80 Packard-Owners moeten-zijn in-Nederland. Met zou zo mooi zijn om elkaar te ontmoeten, elkaars~ Packards te bewonderen en ervaringen uit te wisselen. Zonder verplichtingen, maar om te zien hoeveel interesse er bestaat om de geschiedenis van Packard levend te houden in Nederland. We hebben zo’n mooi exclusief merk in handen en kunnen zoveel van elkaar opsteken.

Op 2 April a.s. om 11:00 uur zou ik graag zoveel mogelijk Packard-Owners met koffie ontvangen in Bleiswijk, eventueel gecombineerd met een leuke rit voor de liefhebbers, Mijn echtgenote Louise en ik willen aan het einde van de dag een Indisch buffet verzorgen voor hen die daar prijs op stellen.

Ik zou het heel erg waarderen als u de moeite wilt nemen om bijgesloten vragen te beantwoorden en aan mij te retourneren, zodat Louise en ik weten waar we aan toe zijn. Mijn mailadres is bertroubos@hetnet.nl.

Met veel belangstelling wacht ik uw reactie af.

Met vriendelijke groeten,

Bert Roubos

vragen:

Bent u Packard Owner? Ja/neen

Wat-is- uw emeiladres en telefoonnummer-?-

Welk type Packard en van welk bouwjaar bezit u?

Kunnen wij op 2 april op u rekenen op onze Packard-dag? Ja/neen/rnisschlen

Blijft u dan eten? Ja/neen, rnet/zonder partner

Overige opmerking