Wheels for Wishes

Beste autoliefhebber,

Er komt weer een heerlijke zonnige periode aan. Kijkt u er ook naar uit om heerlijk met uw sportwagen, cabrio of klassieker te gaan toeren? Wij nemen u graag mee met onze toertocht op 16 juni 2019. Wij organiseren op die dag Wheels for Wishes, een unieke toerrit waar oude en nieuwe auto’s elkaar ontmoeten.

We zamelen met deze toertocht geld in voor Make-A-Wish Nederland. De opbrengst van Wheels for Wishes zal door de stichting worden aangewend voor haar doelstelling; kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte kracht geven voor de toekomst door hun allerliefste wens te vervullen. Bekijk de wensvervulling van Thijn.

Inschrijfkosten voor deze compleet verzorgde dag zijn € 195,= per equipe (auto incl. 2 personen). Deelnemers kunnen genieten van een smakelijk ontbijt, lunch en diner, uiteraard inclusief drankjes. Op het prachtige Bovendonk in Hoeven ontvangen we de equipes vanaf 08:45 uur en na een geweldige dag zwaaien we hen tegen 20:00 uur weer uit.

Wij zouden het enorm waarderen als u dit bericht wilt delen met andere autoliefhebbers binnen uw netwerk, en hen oproept zich in te schrijven via www.wheelsforwishes.nl .

Heeft u vragen of specifieke wensen neem dan alstublieft contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Annemieke Vissering en Els van der Have
organisatie Wheels for Wishes
M 0651-447.999
www.wheelsforwishes.nl
Bijlage: Make-A-Wish Nederland flyer

Uitnodiging autoliefhebber WfW