Te koop: Packard P300, met een 8 cilinder lijnmotor

Te koop: Packard P300, met een 8 cilinder lijnmotor

Ik bied mijn Packard P300, met een 8 cilinder lijnmotor aan.

Wij (mijn kinderen en ik) hebben de auto zelf in Amerika gekocht en er daar ook in gereden. Vanwege teveel autó’s zetten we er een aantal te koop, waaronder deze mooie Packard.

De Packard hebben we via een intermediair gekocht, de auto is maar van 1 eigenaar geweest. De auto is standaard, er zijn in de bijna 70 jaar 2 modificaties geweest, in 1976 is de auto opnieuw gespoten en er is een radio ingebouwd. We hebben de auto nog op US title staan, het is niet moeilijk om deze op NL kenteken te plaatsen, daar kunnen we indien gewenst ook bij helpen. De auto is dan wegenbelastingvrij en een hele lage oldtimerverzekering.

De auto is compleet, chroom is overwegend mooi, geen roest. De auto is niet in nieuwstaat, voor de liefhebber zou het interieur (hemeltje en bekleding) wel mooier mogen en wellicht de kleine raampjes. De auto rijdt en remt heel goed en is door ons goed nagekeken.

De achterbak ligt ook vol met Packard onderdelen, veel van het dashboard, chroom, carburateur, etc. Dit bieden we gelijk mee aan in de koop.

We vragen 18.000 euro voor deze zeer mooie, complete en nostalgische oldtimer.

carlo@zonneenergieopmaat.nl