EventsProgramma 2020

19 januari 2020 Nieuwjaarsbijeenkomst op Interclassic Maastricht

 

 

 

 

 

 

 

 

19 januari 2020 Nieuwjaarsbijeenkomst

 

Het thema van de Interclassics Maastricht ’20 in het MECC is dit jaar “Forgotten Classics: Epic designs from the past” waarbij op de poster de neus van een 1950 Studebaker staat afgebeeld. Met de epische ontwerpen van zowel onze Packards als onze Studebakers denken we goed aan te sluiten bij het thema en we gaan dus ook een clubstand inrichten op deze beurs. De beurs is van 16 tot en met 19 januari 2020.

Op zondag 19 januari zullen we op de eigen stand de nieuwjaarsbijeenkomst houden. Het bestuur nodigt u dan ook van harte uit om met ons het nieuwe jaar te vieren op zondag 19 januari om 11:00 uur op de clubstand. We hopen velen van u daar te ontmoeten.

De SPCN stelt voor rekening van de club per lid twee toegangsbewijzen beschikbaar die geldig zijn op vrijdag, zaterdag of zondag. Mocht u meer toegangsbewijzen wensen dan kunnen we u die aanbieden voor de prijs van €10. De normale ticketprijs is €17,50 in de voorverkoop en €20 aan de kassa.

U kunt de toegangsbewijzen voor 7 januari aanvragen bij de secretaris: secretaris@spcn.nl

Vermeld daarbij uw naam en het Emailadres waarop u de toegangsbewijzen wilt ontvangen en de dag dat u wilt komen. Als u meer dan twee kaarten bestelt dan kunt u €10,- per kaart overmaken op de rekening van de SPCN. Uw extra bestelling is definitief als de penningmeester uw betaling heeft ontvangen. Kinderen tot 12 jaar moeten ook een (gratis) ticket bestellen.

IBAN: NL24 INGB 0005 6465 40
Studebaker-Packard Club Nederland

 

Download de uitnodiging hier

Zondag 15 maart ledenvergadering

 

 

 

Op zondag 15 maart 2020 houden we de jaarlijkse ledenvergadering.

 

De vergadering zal plaatsvinden in Het Vossenhol, Oud Huizerweg 2, 1411 GZ Naarden. We vergaderen om 11:00 uur met koffie en gebak. De agenda volgt circa twee weken voor de vergadering.

Na de vergadering zullen we gezamenlijk lunchen gevolgd door een rit in de omgeving van Naarden. De rit wordt verzorgd door Hugo van den Berg. Meer informatie volgt.

 

Zaterdag 25 april Bollenrit

 

 

Op 25 april organiseert Piet Nicola weer de bollenrit in de omgeving van Sassenheim. Nadat we hebben genoten van het bloemencorso van de bollenstreek toeren we door de regio.

 

Informatie volgt.

 

 

 

Zondag 17 mei Limburg

 

 

Voor zondag 17 mei zullen twee van onze Limburgse leden, René en Judith, een mooie rit verzorgen over de prachtigste wegen van Limburg. Meer informatie volgt.

 

25 tot 29 mei European Studebaker ralley in Cambridge UK

De jaarlijkse Europese Studebaker meeting wordt dit jaar door de club in de UK verzorgd. Greg Diffen nodigt ons uit om van 25 tot 29 mei naar Cambridge te komen.

 

Zondag 7 juni All American Cars rit in Apeldoorn

 

Op zondag 7 juni sluiten we weer aan bij de All American Cars rit van uit Apeldoorn. De rit wordt verzorgd door Jody en Willem Rikkers. Zodra er meer informatie bekend is kunt u die hier vinden.

Op zaterdag 20 juni, de dag voor vaderdag, organiseren de leden van de autoclub Apollo, onder leiding van Lieve Lageweg, weer de Vaderdagrit voor ons. Deze rit start in de oldtimerloods aan de Smirnoffweg 38 te Rotterdam

 

 

 

Zaterdag 20 juni Vaderdagrit

 

 

Op zaterdag 20 juni, de dag voor vaderdag, organiseren de leden van de autoclub Apollo, onder leiding van Lieve Lageweg, weer de Vaderdagrit voor ons. Deze rit start in de oldtimerloods aan de Smirnoffweg 38 te Rotterdam

 

Zaterdag 12 september IDYSD

Op 12 september rijden we in het kader van de International Drive Your Studebaker Day 2020 een rit. Plaats en tijd moeten we nog vaststellen.

 

Oktober 2020 Sleuteldag

Ergens in oktober zullen we weer een sleuteldag organiseren als afsluiting van het seizoen.