EventsProgramma 2020

Zaterdag 12 september IDYSD

 

 

 

Op 12 september rijden we in het kader van de International Drive Your Studebaker Day 2020 een rit. Deze zal plaatsvinden in de Alblasserwaard en de start zal zijn in Oud Alblas.

Het bestuur wil u, onder voorbehoud van nòg verdergaande overheidsmaatregelen, van harte uitnodigen voor de rit in het kader van de International Drive Your Studebaker Day op 12 september. Deze rit wordt georganiseerd door Adrie en Christine de Vries.

We willen, wellicht ten overvloede, benadrukken dat dit niet een rit voor alleen Studebakers is. We zijn de Studebaker en Packard club dus alle leden zijn van harte uitgenodigd en welkom op deze dag.

Vanaf tien uur bent u welkom in Café de Krom, Oosteinde 6, 2969 AS  Oud Alblas waar we op het terras een uur de tijd nemen om elkaar weer te ontmoeten na een stil voorjaar. Hierbij zullen we uiteraard alle geldende Covid19 maatregelen volgen.

Om 11 uur rijden via een prachtige route naar het Pannenkoekenhuis Onder de Pannen, Leerbroekseweg 53 in Leerbroek waar we de lunch zullen gebruiken. Ook hier zullen we voldoende afstand van elkaar moeten houden om verspreiding onder de leden te voorkomen.

Het bezoek aan het Nationaal Autominiatuur Museum Minidome in Asperen kan helaas niet doorgaan. Het bleek niet mogelijk om met in acht name van de regels met ons gezelschap het museum te kunnen bezoeken. In plaats daarvan zullen we Fort Vuren  bezoeken. Dit ligt aan de Waal tegenover Slot Loevestein en maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. We krijgen hier een verkorte rondleiding en zullen de dag afsluiten met een drankje.

U kunt zich aanmelden voor deze rit bij de secretaris. secretaris@spcn.nl

 

Download de uitnodiging

 

 

Oktober 2020 Sleuteldag

 

 

 

Ergens in oktober zullen we weer een sleuteldag organiseren als afsluiting van het seizoen.