Agenda


Agenda 2024

Voor ons jubileumjaar 2024, het jaar waarin onze club 25 jaar bestaat zijn diverse activiteiten gepland.
Uiteraard trappen we af met onze nieuwjaarsreceptie.
Daarna volgt in maart de Algemene Ledenvergadering waarbij een aantal belangrijke financiële punten aan de orde komen.
In april de traditionele bollenrit in Sassenheim.
Mei staat in het teken van 25 jaar SPCN. In het Hemelvaart weekend een tweedaags evenement en Tweede Pinksterdag een dag voor pers en publiciteit.
In juni hebben wij de Vaderdagrit, echter de FEHAC heeft ons ook benaderd om op de Nationale Oldtimerdag in Lelystad aanwezig te zijn.
Van 7 tot 11 augustus vindt de Europese Studebaker meeting plaats in de omgeving van Oslo, Noorwegen.
Hierna in september weer de Drive Your Studebaker Day.

Afgelopen jaar hebben we tot onze tevredenheid op twee beurzen gestaan. Het lijkt ons goed om in het kader van ledenwerving ons gezicht hier vaker te laten zien. Mogelijk dat nog een of twee beurzen in het programma worden opgenomen.

Uiteraard kan de agenda in de loop van het jaar nog aangepast worden.

Kees Jongenburger, evenementen coördinator.


Programma voor 2024

zondag 28 januari 2024 – Nieuwjaarsbijeenkomst.

Healey Museum Vreeland 2024

zondag 24 maart 2024 – Algemene Ledenvergadering
De Algemene Ledenvergadering is gehouden in Grand Café Concordia, Concordiaplein 1, 2851 VV te Haastrecht.
aanvang 11 uur.

zaterdag 20 april 2024 – Bollenrit

Op zaterdag 20 April a.s. organiseert de SPCN de jaarlijkse toerrit door de bloembollenstreek met daaraan voorafgaand het voor de deur voorbijtrekkende bloemencorso bekijken.

11.00 – 11.30 uur: Welkom bij Piet & Corine Nicola Hoofstraat 44 te Sassenheim U kunt dan parkeren op de Jagtlustkade 6A te Sassenheim.
via de poort komt u bij het woonhuis aan de Hoofdstraat.
12.00 – 14.00 uur: Lunch en bloemencorso bekijken .

Het bloemencorso komt +\- 12.30 uur langs en stopt dan 500 meter verderop voor een korte pauze en om de muziekkorpsen te vervangen, dus gelegenheid genoeg om de praalwagens van dichtbij te bekijken !
14.00 – 15.30 uur: Rondrit door de bloembollenstreek, die in deze tijd op zijn mooist is en een bezoek aan de mooiste file van Nederland aan de Boulevard in Noordwijk.

Daar stellen we onze auto’s op voor het publiek en genieten nog van een door de club aangeboden drankje.

U kunt zich aanmelden bij Piet & Corine Nicola Telefoon: 06-22913573 e-mail: piet@nicola.nl

Tot zaterdag 20 april !!!!!!.

zaterdag en zondag 11 en 12 mei 2024- Jubileum Weekend SPCN 25 jaar

Op 11 mei verzamelen wij bij museum Metropole in Druten om 11 uur. Na ontvangst met koffie en gebak en een rondleiding, vertrekken wij naar het historische plaatsje Batenburg aan de Maas, waar wij de lunch gaan gebruiken.

Na de lunch vertrekken wij richting hotel Maashof bij Venlo.
Hier kunnen de slapers zich installeren en de overigen vast genieten van een drankje, waarna met zijn allen gedineerd gaat worden in het hotel.
Na het diner is er een feestavond met live-muziek.

De volgende ochtend vertrekken we richting Gendt, alwaar wij weer ontvangen worden bij onze secretaris met koffie en wat lekkers.

Hierna vindt de lunch plaats in de vorm van een BBQ van ca 13 uur tot 15 uur.
Na afloop van de BBQ nog even nagenieten met een drankje en klein hapje.
Hierna is de afsluiting van dit jubileum weekend.

maandag 20 mei 2024- De jubileum dag 25 jaar Studebaker – Packard Club Nederland.  

In en op het terrein van de Dutch Packard Collection, Hoekeindseweg 95, 2665 KC te Bleiswijk viert de SPCN tijdens een vrij toegankelijke dag, haar 25-jarige jubileum.
Er zal worden getracht zoveel mogelijk Studebakers en Packards van leden opgesteld te krijgen.
De SPCN zal zich presenteren aan een breder publiek en er zullen er voor de deelnemende Studebaker’s en Packard’s speciale jubileum prijzen te winnen. Uitgereikt door het bestuur van de SPCN en de Ereleden van de SPCN. Natuurlijk zijn ook niet leden met hun Studebaker of Packard van harte welkom. Er zal een officiële SPCN-club stand zijn waar geïntresseerden meer informatie over de SPCN kunnen krijgen en er is een mogelijkheid om de unieke collectie van de Dutch Packard Collection te bewonderen.
Tevens kan men die dag tegen gereduceerd tarief van € 20 voor 2024, lid worden.
Familie, vrienden en belangstellenden buiten onze vereniging zijn ook van harte welkom.

zaterdag 15  juni 2024 – Vaderdagrit
Door Apollo de Rotterdamse oldtimerclub met Lieve Lageweg, wordt op de zaterdag voor Vaderdag een rit georganiseerd met als start- en eindpunt een lokatie in Tiel. De rit gaat door het rivierenland, nadere informatie volgt nog.

7 tot 11 augustus 2024 – Europese meeting in omgeving Oslo, Noorwegen.
De Europese Studebaker Meeting 2024 vindt plaats in de omgeving van Oslo en wordt voor het eerst georganiseerd door onze zuster club in Noorwegen.
Het programma is nu bekend en aan de leden doorgestuurd tezamen met het aanmeldingsformulier wat gebruikt dient te worden.
Mocht u dit gemist hebben, neem dan even contact op met de secretaris.
Wel is al bekend dat voorafgaand een verzamelpunt in de omgeving van Hamburg is gepland door een Duitse Studebaker eigenaar.
Van hieruit wordt dan gezamenlijk de overtocht naar Noorwegen ingezet.

zaterdag 14 september 2024 – IDYSD.

IDYSD 2023

Op 14 september rijden we in het kader van de International Drive Your Studebaker Day 2024 een rit die georganiseerd wordt door Adrie de Vries en Lieve Lageweg.

De rit is in Brabant en we starten bij restaurant De Cockpit in Bosschehoofd. Via dorpjes als Rucphen, Schijf  komen we in Rijsbergen voor de lunch in een luxe cafetaria. Vervolgens richting Etten-Leur naar Zevenbergen.
Hier is het eindpunt bij De GoudenLeeuw, waar eventueel gezamenlijk gegeten kan worden.
We willen, wellicht ten overvloede, benadrukken dat dit niet een rit voor alleen Studebakers is. We zijn de Studebaker en Packard club dus alle leden zijn van harte uitgenodigd en welkom op deze dag.

2 & 3 november 2024 – Autotron Classics in Rosmalen.

In het weekend van 2 en 3 november zijn we aan het kijken of er een mogelijkheid is om op de beurs in Rosmalen met onze auto’s prominent aanwezig te zijn. Om onze club en dus ook onze merken Packard en Studebaker wat meer onder de aandacht te krijgen, willen we jaarlijks een stand op een van de beurzen in ons land neer zetten.
Dit jaar is het zuiden aan de beurt en een mooie afsluiting van ons jubileum jaar.