EventsProgramma 2020

Zondag 15 maart ledenvergadering

 

 

Op zondag 15 maart 2020 houden we de jaarlijkse ledenvergadering. U bent allen hartelijk uitgenodigd.

 

De vergadering zal plaatsvinden in Het Vossenhol, Oud Huizerweg 2, 1411 GZ Naarden. We vergaderen om 11:00 uur met koffie en gebak. De agenda volgt circa twee weken voor de vergadering.

Na de vergadering zullen we gezamenlijk lunchen gevolgd door een rit vanuit de omgeving van Naarden naar het Nederlands Transport Museum in Nieuw-Vennep. We verwachten daar omstreeks 15:00 aan te komen. Na de rondleiding nemen we even de tijd om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje te spreken. De rit wordt verzorgd door Hugo van den Berg.

Koffie en gebak tijdens de vergadering alsmede de entree en de rondleiding in het museum zijn voor rekening van de club.

We hopen u met velen deze dag te ontmoeten.

 

 

Zaterdag 25 april Bollenrit

 

 

 

Op 25 april organiseert Piet Nicola weer de bollenrit in de omgeving van Sassenheim. Nadat we hebben genoten van het bloemencorso van de bollenstreek toeren we door de regio.

 

Informatie volgt.

 

 

 

Zondag 17 mei Limburg

 

 

Voor zondag 17 mei zullen twee van onze Limburgse leden, René en Judith, een mooie rit verzorgen over de prachtigste wegen van Limburg. Meer informatie volgt.

 

25 tot 29 mei European Studebaker ralley in Cambridge UK

 

De jaarlijkse Europese Studebaker meeting wordt dit jaar door de club in de UK verzorgd. Greg Diffen nodigt ons uit om van 25 tot 29 mei naar Cambridge te komen.

Download de uitnodiging

 

 

 

Zondag 7 juni All American Cars rit in Apeldoorn

 

Op zondag 7 juni sluiten we weer aan bij de All American Cars rit van uit Apeldoorn. De rit wordt verzorgd door Jody en Willem Rikkers.

flyer 2020 downloaden

 

 

 

 

 

Zaterdag 20 juni Vaderdagrit

 

 

 

Op zaterdag 20 juni, de dag voor vaderdag, organiseren de leden van de autoclub Apollo, onder leiding van Lieve Lageweg, weer de Vaderdagrit voor ons. Deze rit start in de oldtimerloods aan de Smirnoffweg 38 te Rotterdam

 

Zaterdag 12 september IDYSD

Op 12 september rijden we in het kader van de International Drive Your Studebaker Day 2020 een rit. Plaats en tijd moeten we nog vaststellen.

 

Oktober 2020 Sleuteldag

Ergens in oktober zullen we weer een sleuteldag organiseren als afsluiting van het seizoen.