EventsProgramma 2018

27 Januari 2019 Nieuwjaarsbijeenkomst

 

 

 

 

Op zondag 27 januari 2019 zullen we weer onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst houden. Dit jaar hebben we een prachtige locatie gevonden in het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45.  Het museum is gevestigd in een van de oude forten van de Stelling van Amsterdam en u kunt het  vinden in het:

Fort bij Aalsmeer
Aalsmeerderdijk 460
1436 BM Aalsmeerderbrug

Het bestuur nodigt alle leden en belangstellenden van harte uit om het nieuwe jaar met ons te vieren.

 

 

24 maart Jaarvergadering met rit

 

De jaarvergadering op 24 maart om 11:00 uur zal ook dit jaar weer plaatsvinden in Het Vossenhol, Oud Huizerweg 2, 1411 GZ Naarden.

De agenda zal u t.z.t. worden toegezonden.

Na de vergadering rijden we een rit door de omgeving.

 

 

 

28 april 2019 Voorjaarsrit

 

Op 28 april rijden we onze voorjaarsrit in de omgeving van Nijmegen.

Details volgen.

15 -19 mei 2019 Euromeet in Ouddorp

 

Beste SPCN leden,

 

Wij willen u van harte uitnodigen voor de Europese Studebaker – Packard Meet 2019. Deze zal worden gehouden van 15 tot en met 19 mei 2019 in Ouddorp.

We zullen verblijven in Hotel Duinzicht en daar onze Europese vrienden ontmoeten. Het hotel ligt op de kop van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee op slechts tien minuten lopen van het strand. In het hoog aangeschreven Restaurant Duinzicht gaan wij genieten van een aantal culinaire diners.

Vanuit deze standplaats zullen we een aantal mooie ritten maken met excursies in de omgeving. Op donderdag bezoeken we Neeltje Jans, op vrijdag maken we een rondvaart door de Rotterdamse haven en bezoeken we de SS Rotterdam. Op zaterdag maken we een aantal mooie ritten onder andere over de Zeelandbrug en bezoeken we de stad Middelburg. Dit alles afgewisseld met een kopje koffie en een lunch op zijn tijd. Daarnaast is er voldoende tijd om elkaars auto’s te bewonderen en met elkaar kennis te maken en wat te drinken. Voor degenen die tegen die tijd niet over een rijdende auto beschikken is er altijd wel een plaatsje te vinden in één van de aanwezige klassiekers

Het volledig verzorgde programma is inclusief logies, ontbijt, lunch en diner. Ook alle excursies zijn inbegrepen. Het enige wat u nog moet afrekenen is uw eventuele rekening van de bar.

Bij gebruik van een tweepersoonskamer kost dit volledige programma €695 per persoon. Mocht u gesteld zijn op een éénpersoonskamer dan brengen we €915 in rekening. Inschrijving is mogelijk tot en met 17 maart door het bijgaande inschrijfformulier.

We hopen u in grote getalen te ontmoeten, al of niet met uw klassieker, om zo gezamenlijk onze Europese vrienden welkom te heten in Ouddorp.

Het bestuur van de SPCN

Download deze uitnodiging

Download het aanmeldingsformulier

 

15 juni Vaderdagrit

 

 

 

 

Op zaterdag 15 juni, de dag voor Vaderdag, rijden we in de omgeving van Rotterdam onze jaarlijkse Vaderdagrit.

 

De details volgen.

14 september International Drive Your Studebaker Day 2019

 

Ook dit jaar zullen we met onze Packards en Studebaker weer voor een gezellige rit aansluiten bij de International Drive Your Studebaker Day.  De rit wordt gereden in het westen van het land.

Details volgen nog

 

19 oktober Sleuteldag

 

We zijn nog aan het onderzoeken of we mogelijkheden zien om op 19 oktober weer een sleuteldag te organiseren.