EventsProgramma 2018

14 september International Drive Your Studebaker Day 2019

 

Drive you Studebaker and Packard day
Thousands of Studebakers and Packards on de road around the World
All on the same day it’s going to happen on 14 September 2019

  Daar wilt u toch ook deel van uit maken als trotse bezitter van deze oldtimers.

 

Het bestuur van de SPCN nodigt u van harte uit voor deze tourrit op 14 september om 11.00 uur, welke begint bij Bert & Louise Roubos en eindigt om 15.30 uur bij Piet & Corine Nicola.

In een kleine 4 jaar heeft Bert zijn collectie Packards bij elkaar verzameld. De fabriekshal is omgebouwd tot een walhalla voor Packard liefhebbers. De slogan van Packard was “ Ask the man who owns one” Dus vraag het maar aan Bert. Van bijna alle modellen die er gebouwd zijn heeft Bert er een. Dus lekker genieten en verbazen onder het genot van een lekker bakkie koffie. Rond 12.30 uur begint de tourtocht via de kust naar Voorhout.

De tourrit eindigt bij Transportbedrijf Nicola (opslaghal Teylingerlaan 7 Voorhout) die open dag houdt tbv het 125 jarig jubileum. Piet poetst voor deze dag ook zijn auto’s op zodat u onder een genot van een hapje en een drankje kan genieten van Piets Packards en Studebakers.

Transportbedrijf J. Nicola & Zn. in Sassenheim bestaat dit jaar 125 jaar. Wij nodigen u van harte uit om dit buitengewone feit samen met ons te komen vieren. Deze mijlpaal is niet zomaar komen aanwaaien. De opeenvolgende generaties Nicola hebben dit heuglijke feit kunnen bereiken, mede dankzij de inzet van ons personeel door de jaren heen en de altijd sterke vertrouwensband met klanten en relaties. Onderdeel van de festiviteiten is het officieel aantreden van de 5e generatie van het familiebedrijf. Rosalie Nicola volgt op deze heuglijke dag haar vader Piet op.

Always give more than they asked for. Dit was de slogan van het Amerikaanse automobielmerk Studebaker.
Net als bij Studebaker wil Nicola ook een dienstverlener zijn die de verwachtingen van zijn klanten overtreft.

Graag vernemen we op korte termijn of u aanwezig wilt en kunt zijn.

evenementen@spcn.nl  of Piet Nicola 06-22913573.

Begin adres: Bert & Louise Roubos  Hoekeindseweg 95 Bleiswijk .
(bij de Vlammetjes brandweerauto).

Bert & Piet.

Download de uitnodiging voor de rit

Download de uitnodiging voor het jubileum van de Fa. Nicola

 

 

 

19 oktober Sleuteldag

 

 

 

 

 

De sleuteldag op 19 oktober wordt georganiseerd door Marius Brouwer. Hij heeft in Heerde een tweetal metaalbewerkingsbedrijven waar we hartelijk welkom zijn.